Írások a következő témában:Vegetáriánus ételek

:

India vegetáriánus ételek gyűjteménye. Válogass kedvedre ezekből a mennyein finom erőszakmentes ételekből. A Vegán életmód lényege: szeretjük az állatokat, ezért nem esszük meg őket.

Mert erőszakmentesen élünk. Ha szeretsz főzni és imádod a vegán és húsmentes finomságokat, akkor itt ahelyed :)

Vegán receptek vagy vegetáriánus ételek?

A különbség a vegán és avegetáriánus között az, hogy a vegán ételek semmiylen állati eredetű alapanyagos sem tartalmaznak. Vagyis, nem tertalmaz mézet és tejterméket sem.

A vegetáriánus ételek lehetnek laktovegetáriánusok és ovo-laktovegeáriánusok. Az utóbbi tartalmaz tojást. A laktovegetáriánus nem fogyaszt húst, halat és tojást, de fogyaszt tejterméket.

Összegyűjtöttük neked a kedvenc indiai vegetáriánus ételeket

Jó főzést kívánunk a vegtán receptekhez és a mennyei vegetáriánus ételekhez.

Írd meg a recept alatt, hogy neked hogyan sikerült! Fotót is feltölthetsz. Kíváncsian várjuk ॐ

Kezdődhet a főzés? Jöjjenek a vegetáriánus ételek!

Indiai vegán dahl recept: indiai sárgaborsó leves elkészítése Leveles Zoltánnal

Indiai sárgaborsó leves recept: vegán dahl

Az indiai levesek közül a dhal receptje a leg-leg. Mutatjuk a mungóbabot helyettesítő indiai sárgaborsó leves receptjét és elkészítését. Mi a dahl? A dahl egy india sárgaborsó leves vagy sárgaborsó krémleves, vagy más néven indiai lencse az egyik legnépszerűbb indiai levesféle. A Cookpad oldalon találsz még egy csomó indiai levest. Az indiai vegán dahl tartalmas […]

Halava indiai édesség

Halava, az ellenállhatatlan vegán édesség

Végre itt a halava recept! A legtutibb vegan édesség sütés nélkül. Búzadara alap, tej- és tojásmentes, a Krisna receptek nagy kedvence. Ha gyors, ellenállhatatlan indiai édességgel szeretnéd meglepni a vendégeidet, akkor készíts halavát. Az indiai édesség receptek jellemzője: nagyon intenzív, olyan édes, hogy hamar jól lakat. Éppen ezért nem kell belőle sokat enned. Tudtad, hogy […]